Terasa

Terasa Millenium

In fiecare an, odata cu parfumul teilor care impanzeste orasul, in piata istorica se redeschide Terasa Millennium.

O ambianta placuta si confortabila, o servire ireprosabila a unui meniu diversificat, completat cu produse culinare si bauturi specifice sezonului estival, reprezinta motive in plus pentru a fi oaspetele Terasei Millennium.

Si daca brandul nostru este deja recunoscut pentru calitatea ofertei  si profesionalismul angajatilor, terasa insemna si seri muzicale  live in care colaboratorii Complexului Millennium, dar si artisti itineranti, vin sa ne incante cu genuri muzicale diverse.

Seara de seara, terasa este plina pana la refuz de toti cei care apreciaza muzica de calitate si tot ceea ce se intampla la Terasa Millennium. Nici macar vantul rece, ce apare aproape de miezul noptii, nu ii face pe oaspetii nostri sa paraseasca acest loc in care se simt excelent, iar preparatele si deserturile ii incanta.

Timp de aproximativ 5 luni de zile, in fiecare an, Terasa Millennium este locul de escapada al tuturor celor care vor sa se relaxeze putin dupa o zi incarcata, vor sa petreaca cateva momente cu oamenii dragi alaturi si se bucure de atmosfera care ii inconjoara.

O seara pe terasa Millennium, inseamna o experienta de neuitat si dorinta de a reveni!