La Moustache

La Moustache

Complexul Millennium traieste de trei ani o experienta inedita, devenind o pata de culoare si profesionalism in peisajul local de profil. Aplicand un management dinamic si constructiv, deschis in permanenta spre experimente noi si inedite, noul concept a cucerit inimile baimarenilor care participa la evenimentele organizate in barul, crama, pe terasa si in cofetaria Millenium. Nu exista moment semnificativ din viata comunitatii care sa nu fie punctat in agenda complexului.

Millennium nu este un loc oarecare unde servesti un meniu si pleci acasa, este o stare de spirit, un fenomen care se regaseste si face parte din viata de zi cu zi a celor care gandesc, muncesc si traiesc in acest oras. Cei care ne trec pragul nu au doar statut de clienti. Fiecare in parte si toti impreuna sunt prietenii nostri si membrii ai familiei Millennium, acel loc minunat loc unde petreci cateva ore placute de relaxare si rasfat culinar. Fara a fi snobi sau elitisti dar nici populisti sau banali, produsele noastre culinare, serile de muzica live si servirea ireprosabila au impresionat ambasadori, presedinti de corporatii, oameni de cultura si arta, ministri, maestri bucatari dar mai ales pe concetateanul nostru, cel care atunci cand evadeaza din marasmul existential isi doreste o oaza de confort si bun simt.

Pornita din nevoia unei schimbari firesti, „La Moustache” este ultimul brand scos pe piata de Complexul Millennium, un exeperiment reusit intre o cafenea franceza si un pub englezesc, ale carui atribute principale sunt programul non stop, meniul proaspat si variat, evenimentele tematice, seri muzicale live si un program de clubbing, unic in orasul nostru. Preocupata in permanenta de satisfacerea pretentiilor si asteptarilor tuturor prietenilor nostri, echipa Millennium promoveaza noua aparitie boema in peisajul entertainmentului baimarean, animata de dorinta sincera de a deveni parte din viata fiecaruia dar si a comunitatii. Acest mesaj nu este un angajament formal ci o invitatie ferma. Vino sa vezi, spune-ne ce simti si bucura-te alaturi de noi pentru fiecare zi minunata pe care o vei petrece in noul pub „La Moustache”.

Te asteptam cu drag!