Crama Millenium

Crama Millenium

Toti cei care trec pragul Cramei Millennium din Baia Mare, dorind sa guste un meniu traditional intr-o ambianta aparte, care sa le alimenteze sentimentul de apartenenta la un anume spatiu geografic, vor simti ca au gasit locul potrivit.

Intr-un oras in care mai bantuie si astazi umbra haiducului Pintea, la o aruncatura de bat de bastionul Macelarilor, in plin centrul istoric al cetatii purtand numele antic de “Rivulus Dominarum” se gaseste Crama Millennium.

Intr-o ambianta rustica specifica nordului de tara, obiceiurile culinare ale dacilor liberi sunt completate in mod fericit de mancaruri traditionale taranesti si pastorale, de la traditionala mamaliga cu branza si smantana pana la o diversitate de preparate de carne specifice zonei Maramuresului istoric. Tuica si vinul de casa, completeaza in mod fericit o seara traditionala asortata cu muzica de calitate.

Aici, fiecare seara e altfel, fiecare moment e unic, fiecare voce merita ascultata si apreciata. Concertele live sunt diversificate, oamenii vin cu drag sa petreaca momente frumoase alaturi e oameni dragi, motiv pentru care nu ne ramane altceva decat sa va multumim ca apreciati tot ceea ce se intampla in Crama Millennium din Baia Mare.