Cofetarie

Millennium Chocolate

“Millennium Chocolate” reprezinta o completare de ultima ora a ofertei pe care Complexul Millennium o promoveaza in paleta sa de servicii. Meniul variat si bogat, imbinand produsele traditionale cu bucataria europeana, a ajuns sa constituie alaturi de calitatea serviciilor, o adevarata carte de vizita pentru brandul Millennium, ajungandu-se ca pentru a servi o masa copioasa si gustoasa, sa fie nevoie de rezervarea unui loc pe terasa, in crama sau restaurantul nostru.

Din dorinta de a veni in intampinarea asteptarilor firesti cu care se finalizeaza un festin culinar, dar si doar pentru placerea servirii unui desert, Millennium Chocolate ofera o gama bogata de prajituri si produse de cofetarie printre care mentionam prajiturile traditionale, cunoscute sub denumirile de “Dobos”, “Cehoslovaca”, “Cremes” sau “Snikers” in completarea carora veti putea aprecia gustul delicios al produselor denumite “Visul Fructelor” sau “Desteapta “. Preparate numai din ingrediente naturale, fara coloranti sau aditivi, personalul cofetariei realizeaza in fiecare zi adevarate delicatese, la baza carora stau materii prime proaspete de cea mai buna calitate.

Pentru noi, este foarte important ca toti cei care ne trec pragul, sa fie multumiti pe deplin, tocmai din acest motiv oferim posibilitatea tuturor celor care doresc sa le indulcim evenimentele cu prajituri, torturi si fursecuri proaspete, sa se bucure de aceste specialitati. Millennium Chocolate te ajuta sa-ti realizezi un eveniment special cu mult dulce, de care, fiecare participant sa-si aduca aminte cu drag. Pasiunea care este pusa in realizarea acestor delicatese, precum si ingredientele cele mai proaspete isi spun cuvantul in momentul in care cineva se bucura de rezultat.

“Blaturile au un ingredient special, numit dragoste, sunt insiropate cu multa fericire, cremele au o putere de atractie fabuloasa, iar aspectul si felul in care sunt ornate, te indeamna sa le savurezi cu pofta.”.